Behandeling van uw auto ouder dan 3 maanden.

Waxoyl Glazegard. 2 jaar zekerheid op de glans en kleur van de lak voor auto’s ouder dan 3 maanden.

De lak van uw auto wordt door Autopoetsbedrijf Perfect met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Na deze behandeling worden de lakporiën gereinigd met Waxoyl Preclean. De voorbehandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met Waxoyl Glazegard. Waxoyl Glazegard bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Waxoyl Glazegard behandeling bestaat uit:waxoyl.jpg
Het hechtmiddel kruipt in de voorbehandelde lakporiën en vult deze op, waardoor vervuilende objecten niet meer in de lak kunnen dringen. Denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling, etc. Ook bij hoge temperaturen blijft Waxoyl werkzaam.

De toplaag zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogeluitwerpselen wordt door Waxoyl Glazegard vertraagd. Deze dienen wel direct te worden verwijderd met Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en repareert de eventueel beschadigde toplaag. Waxoyl 3 in 1 is verkrijgbaar bij uw dealer.

Wat betekent deze behandeling voor u naast een glanzende auto?

-Uw auto is gemakkelijk re reinigen met Waxoyl autoshampoo
-U hoeft uw auto niet meer te behandelen met een cleaner
-U hoeft de auto niet meer in de was te zetten
-U heeft dus veel meer plezier van uw kostbare investering

Waxoyl is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.